Xport Glitch?

Discussion in 'Call of Duty: WaW Modding' started by Gouda74, Aug 18, 2009 with 4 replies and 425 views.

  1. Gouda74

    Gouda74 Newbie

    Messages:
    27
    Ratings:
    0
    Umm Well I have my Saved game all Edited and it wont let me put it back into Xport all it has is the Little (/) Please Help
    Btw im Running Windows 7 Not sure that matters but if there is an Updated version of Xport That I need well Please Post a link
    Thanks

     
  2. xcvxcv2

    xcvxcv2 Enthusiast

    Messages:
    120
    Ratings:
    16
    try xplorer if xport doesnt work, i never used win7 is it like vista?

    if you cant find a link i can upload mine
     
  3. JerzeyLegend

    JerzeyLegend Enthusiast

    Messages:
    62
    Ratings:
    1
    Make sure you have UAC disabled completely.
    UAC is keeping you from righting back to the HDD.

    Go to Start, type in the 'Search Programs and Files' box: UAC. Then select 'Change User Account Control Settings'. Once there, take the slider and move it all the way down to 'Never Notify'. Restart your PC. Once finished, you will be able to write to the HDD.

    I had the same problem for a while, I ran in administrator and everything, finally figured out it was UAC keeping me from doing it. Also make sure you have the latest version.
     
  4. nickbert01

    nickbert01 Banned

    Messages:
    124
    Ratings:
    6
    umm if his uac was enabled he wouldnt of been able to take the gamesave off

    hahaha ****
     
  5. Devilish3

    Devilish3 Enthusiast

    Messages:
    268
    Ratings:
    47
    Least he's trying to help. Really don't see how calling someone a **** constitutes as helping.

    ****
     

Share This Page