Xplorer360 freezes / Xport does work.. help!

Discussion in 'Xbox 360 Support Archive' started by teamsniper, Jun 29, 2009 with 10 replies and 3,987 views.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teamsniper

    teamsniper Newbie

    Messages:
    9
    Ratings:
    2
    First of all hello, I'm still new to this community. But I have a serious question I need to ask you all, so I want start modding my Xbox 360 (mod gamer score, unlock avatar clothes etc.) I already have the data migration kit (the transfer cable from Microsoft).


    But there is a problem when ever I want to open up my HDD in Xplorer360 it won't let me it will just say "Xplorer360 is not responding" and the Xplorer360 freezes for some reason, and I deleted all of my videos/demo's and all my profiles (accept my main one) because I thought it can't read my HDD because its too big, then I tried Xport, it works well and fast but when ever I want to open partition 3 its blank same with partition 1. By the way my HDD is 60 GB. So if any one knows what's the problem please answer. (And I'm using Windows XP)

    - Thanks

    Sorry I meant to say "Xport doesn't work"
    and btw I did try every new version of xplorer360
     
  2. Coletrain17

    Coletrain17 Getting There

    Messages:
    1,649
    Ratings:
    709
    60GB hard drives give a lot of versions of Xplorer a headache. Make sure you download the Xplorer Beta 6. That version is compatible with the 60GB and you should be good to go
     
    • Like Like x 1
  3. Nike -squated

    Nike -squated Newbie

    Messages:
    10
    Ratings:
    0
    hey im haven the same problem but with my 20gb hard drive ive tryed useing a frends 120gb hdd an it worked but for my 20gb hdd it dones the same not responding thing i dont under stand why an any one help im useing windows xp:cursing:

    oh an also im very new to modding an that ived tryed xport an it doesnt even show that my had drive is pluged in but it shows my friends 120gb hard drive
     
  4. ChiefJoboo

    ChiefJoboo Enthusiast

    Messages:
    619
    Ratings:
    126
  5. Nike -squated

    Nike -squated Newbie

    Messages:
    10
    Ratings:
    0
    didnt work still doesnt the same thingi got a 20gb hdd
     
  6. Nike -squated

    Nike -squated Newbie

    Messages:
    10
    Ratings:
    0
    i fixed the problem your not going to like the answer had to get a new hard drive now everything working fine
     
  7. 7S ICEMAN

    7S ICEMAN Enthusiast

    Messages:
    215
    Ratings:
    2
    me to execpt i am not buying a new hard drive for a while
     
  8. Jupiter757

    Jupiter757 Enthusiast

    Messages:
    993
    Ratings:
    65
    I think there are two different versions of Xport. One for 60 and 20 gb and one for 120 gb.
     
  9. Yahzee

    Yahzee Newbie

    Messages:
    63
    Ratings:
    0
    i had the same problen, cannot open Partition 3, its empty, i have 60GB
     
  10. Enadugar

    Enadugar Newbie

    Messages:
    1
    Ratings:
    0
    I am having this problem as well.
    I have all the .net framework.. i dont know if that matters..
    It works on my other computer, but i would rather use this computer so i dont have to transfer files by usb drive..
     
  11. ChiefJoboo

    ChiefJoboo Enthusiast

    Messages:
    619
    Ratings:
    126
    do you have c++ 2005 and c++ 2008 redistrutables? thats another thing to try.
     

Share This Page

Thread Status:
Not open for further replies.