What's new

Solved Xenon | Jtag | - No Video - No Sound | Please Help

  • Thread starter TryThisPlay
  • Start date
  • Views 570
T

TryThisPlay

Newbie
Messages
21
Reaction score
3
I have had multiple Jtag Consoles over the years and the only one i have left now after selling the other ones stopped working. Doesn't have the "RROD" or "Any Red Lights" or "Error Codes" it just doesn't show Video and doesn't have Sound. Only has the center green light showing that is powered on. If anyone can help me fix this issue then it would be greatly appreciated.
 
S

Sprayurs

Enthusiast
Messages
117
Reaction score
20
Are you using HDMI cable or AV's? I got my xbox rgh'd last week and the same exact thing happened to me to, turned it on and nothing happened after 3-4min then it turned off. Try turning your jtag on, then hold down the power button and it should shut down, boot it back up then it should work. Im guessing your using AV cable.
 
Last edited:
T

TryThisPlay

Newbie
Messages
21
Reaction score
3
Yes i am using my AV Cables. I am thinking it is my GPU needing Re-Balled but i was hoping that wasn't the case. So i wanted to get some more information. But i stopped Modding for awhile so i need to catch up on some things. Your RGH is that just running like a Dual NAN? Like can you do the same as you can on the original Jtag exploit such as run custom mod scripts?
 
S

Sprayurs

Enthusiast
Messages
117
Reaction score
20
No im just running rgh thats it, mine had no sound or picture, so i turned it on, held power button down for 4-5sec till it turned off, booted it back up and everything worked fine. Sorry im noob to rgh etc so cant help you with stuff you need to know.
 
S

Sprayurs

Enthusiast
Messages
117
Reaction score
20
Don't have a gamertag atm, it got banned, need to make a new account tomorrow. Im only online when i buy xblse time, i don't have a retail anymore, i got it rgh'd, im gonna buy 3days xblse tomorrow night, then wait a few weeks and see how much 1year xblse costs lol
 
B

Big_Ddog

Getting There
Messages
1,843
Reaction score
440
I have had multiple Jtag Consoles over the years and the only one i have left now after selling the other ones stopped working. Doesn't have the "RROD" or "Any Red Lights" or "Error Codes" it just doesn't show Video and doesn't have Sound. Only has the center green light showing that is powered on. If anyone can help me fix this issue then it would be greatly appreciated.

You have a RROD, I don't see why your sitting there believing you don't.
If the console boots, Doesn't show any audio/video and only a green light in the center and you can't connect controllers.

You my friend have a RROD and don't bother arguing. Just flash your original stock nand back on, Disconnect your jtag wires and boot er up. You will see the ring of death come on.
 
Top Bottom