What's new

Solved Xbox boots up into Xell but screen doesn't turn on when booted up normally.

  • Thread starter Frederioc151
  • Start date
  • Views 330
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
So, I put a plugin in my xbox 360 rgh and now it turns on and does not connect to my monitor, it does, but disconnects, like repeatedly, but boots up into xell when I turn on through the eject button. Please help, I just got my console and it's frustrating that I ****ed up.
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
Boot without plugins and remove the bad plugin.
 
N

Noobert

RGH/Flashing Support
VIP
Retired
Messages
8,385
Reaction score
4,628
So, I put a plugin in my xbox 360 rgh and now it turns on and does not connect to my monitor, it does, but disconnects, like repeatedly, but boots up into xell when I turn on through the eject button. Please help, I just got my console and it's frustrating that I ****ed up.

When you say it doesn't boot normally...

Do you mean, it doesn't get passed the Xbox Logo?
Or do you mean the screen stays black?
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
Boot without plugins and remove the bad plugin.
How do I remove it, I wish I knew how to. Thanks in advance buddy 
When you say it doesn't boot normally...

Do you mean, it doesn't get passed the Xbox Logo?
Or do you mean the screen stays black?
It stays black, but if turned on from the eject button it shows up Xell
 
N

Noobert

RGH/Flashing Support
VIP
Retired
Messages
8,385
Reaction score
4,628
How do I remove it, I wish I knew how to. Thanks in advance buddy 

It stays black, but if turned on from the eject button it shows up Xell

Reflash your nand.
 
N

Noobert

RGH/Flashing Support
VIP
Retired
Messages
8,385
Reaction score
4,628
I believe it's a Jasper?

Okay, do this:
  1. Hook an Ethernet Cable to the back of the Xbox.
    This will ONLY work with Ethernet.
  2. Boot the Xbox to Xell, and at the bottom you'll be presented with an IP Address.
    If it's 192.168.1.99, then your Ethernet Cable isn't plugged in.
  3. Type the IP Address Xell gives you, into your Internet Browser on your PC.
  4. You'll get to a page that looks like this:
  5. To the right of Raw Flash, hit the Download button and it'll start downloading 'flashdmp.bin'.
Once that is downloaded, reply back to me.
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
I could do it but then it disconnected wth, now it always shows 192.168.1.99 and doesn't connect, ? 
couldn't download it, it disconnects some time after and it's really slow
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
It connects for some seconds to my pc but then stops working
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
I could do it but then it disconnected wth, now it always shows 192.168.1.99 and doesn't connect, ? 
couldn't download it, it disconnects some time after and it's really slow
No don't do that, ignore that.

Boot without plugins and remove the bad plugin you added.
To boot without plugins, turn on the console with the power button and press eject after. If you can't get that to work for you, let me know.


And N Noobert you missed this, or what's going on? :tongue:
So, I put a plugin in my xbox 360 rgh
 
N

Noobert

RGH/Flashing Support
VIP
Retired
Messages
8,385
Reaction score
4,628
No don't do that, ignore that.

Boot without plugins and remove the bad plugin you added.
To boot without plugins, turn on the console with the power button and press eject after. If you can't get that to work for you, let me know.


And N Noobert you missed this, or what's going on? :tongue:

Oh yeah I did, I'm getting really bad at reading the OP these days lol.

I figured if it just boots to a black screen, something was wrong with his current nand.
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
No don't do that, ignore that.

Boot without plugins and remove the bad plugin you added.
To boot without plugins, turn on the console with the power button and press eject after. If you can't get that to work for you, let me know.


And N Noobert you missed this, or what's going on? :tongue:
OH MAN, IT WORKED, THANKS A TON, I LOVE YOU, PROPS 
Wait, I restarted the console now the same happens, even with the eject button, what the hell
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
can't get it to work now
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
Yeah, but I restarted with the same eject method now it doesn't work... I just wanted to see if it worked always 
Now what can I do?
Yes it works always, you're probably not just doing it correctly. Try again.
Try pressing eject at different times. Just when the console boots for example.
 
F

Frederioc151

Newbie
Messages
57
Reaction score
0
Just eject or eject and close? 
i tried just ejecting many times at different times, it's not working bud, I don't know how to really do this
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
Just eject or eject and close? 
i tried just ejecting many times at different times, it's not working bud, I don't know how to really do this
Well if you can't get that to work, create an empty file named launch.ini and place it on a USB.
Then boot the console with the USB plugged in.
 
Top Bottom