wtf

Discussion in 'Xbox 360 Support Archive' started by xXxDarkkillerxXx, Jan 7, 2009 with 7 replies and 296 views.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xXxDarkkillerxXx

    xXxDarkkillerxXx Enthusiast

    Messages:
    563
    Ratings:
    16
    why are wireless mics so ****y this is my 5th one they all break within 2-3 weeks they just stop working what can i do to fix this one? and why do they all break in the first place?

     
  2. TorMenT

    TorMenT VIP VIP

    Messages:
    1,052
    Ratings:
    97
    If you buy a cheap mic, it is only gonna be worth what you pay for it. Buy a nicer one and treat it good and it will do the same for you (no reference to a woman there).
     
  3. OP
    xXxDarkkillerxXx

    xXxDarkkillerxXx Enthusiast

    Messages:
    563
    Ratings:
    16
    its a 60$ mic i treat good its not my fault that ms makes ****y products
     
  4. JoeMal

    JoeMal Retired Retired

    Messages:
    6,503
    Ratings:
    1,106
    I have had my wireless mic ever since I've had my 360...which is years...and I've never had any problems with mine

    Also had one for the regular Xbox, never had any problems with it?
     
  5. MINICHIMP 3

    MINICHIMP 3 Getting There

    Messages:
    1,759
    Ratings:
    279
    Well if the wireless ones you get keep breaking , you might be better off just getting a good wired one. I personally prefer wired headsets so i don't have to remember to charge them.
     
  6. OP
    xXxDarkkillerxXx

    xXxDarkkillerxXx Enthusiast

    Messages:
    563
    Ratings:
    16
    i am not the only one who has this problem i know ppl from my town whose wire less mics break
     
  7. Venomous Fire

    Venomous Fire Retired Admin 4 Life Retired

    Messages:
    8,342
    Ratings:
    3,132
    Ive never seen a wireless mic break, but Ive seen wired mics break alot
     
  8. unknown v2

    unknown v2 VIP VIP

    Messages:
    3,229
    Ratings:
    1,238
    I stepped on my wired mike and broke it. :thumbdown:

    But my wireless mike works, just disconnects sometimes. When it stops working, try turning it off for like a day, then try using it again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.