What's new

Solved TV stopped getting signal from JTag

  • Thread starter boringdays
  • Start date
  • Views 283
B

boringdays

Newbie
Messages
5
Reaction score
0
I've got a halo 3 jtag w/ a zephyr mobo, it's worked fine until recently. I went to turn it on one day and the power light turns on, but my TV never recognizes the signal from it, the system also doesn't recognize when I turn my controller on, it does however start the external HD up.

I don't really have much of an idea for whats wrong, but I've tried different HDMI cables, using a component cable, fiddling w/ the power cord and of course I've tried turning it off and on many times to see if it was just a fluke.

I'm leaning towards taking it to a repair guy, but any tips before I do so?
 
Dante012

Dante012

Enthusiast
Messages
202
Reaction score
21
If it has one green light in the middle i would defiantly say it needs a reflow/reball
 
P

PAC-MAN

Contributor
Messages
3,401
Reaction score
364
Can you hear sound? Sounds like your GPU is going out. It just needs a simple reflow.
(google it if you don't know what a reflow is.)
 
B

boringdays

Newbie
Messages
5
Reaction score
0
yeah it's just the light in the middle, damn that sucks, sounds like I def need a pro to help me out. Thanks for the help though guys, very quick.
 
tim008

tim008

Retired Diet Mod
Retired
Messages
9,292
Reaction score
1,869
yeah it's just the light in the middle, damn that sucks, sounds like I def need a pro to help me out. Thanks for the help though guys, very quick.
I can help you if you are from the UK.
If so, i can get it repaired and returned to you within 72 hours :wink:
 
B

boringdays

Newbie
Messages
5
Reaction score
0
haha thanks for the offer, but no I'm in michigan, usa
 
Top Bottom