What's new

Solved Sudden Jtag E74 Secondary 1033

  • Thread starter devilhunter1990
  • Start date
  • Views 242
D

devilhunter1990

Enthusiast
Messages
300
Reaction score
37
Greetings,

My xbox 360 (zephyr) was working fine, and I decided to switch from the "old" jtag points to AUD_Clamp points. I used SMC I/O Config Utility v0.2b to patch SMC, I did and my xbox was working as usual. I even tried to power it on/off 20 times + to check if the patched smc does have any effects on my console. I however didnt move (J2D2.2) RF/Ring of light connection to AUD_CLAMP. Anyways, of all the sudden, console keeps giving E79 and doesnt boot into xell.....

I rewired all connections again, moved to the new point (AUD_Clamp) but nothing is preventing E79....

If you have any idea on whats going on here please advice.
 
H

HuskerHeaven

when I took his glass of champagne...
Staff
Messages
8,251
Reaction score
3,383
Greetings,

My xbox 360 (zephyr) was working fine, and I decided to switch from the "old" jtag points to AUD_Clamp points. I used SMC I/O Config Utility v0.2b to patch SMC, I did and my xbox was working as usual. I even tried to power it on/off 20 times + to check if the patched smc does have any effects on my console. I however didnt move (J2D2.2) RF/Ring of light connection to AUD_CLAMP. Anyways, of all the sudden, console keeps giving E79 and doesnt boot into xell.....

I rewired all connections again, moved to the new point (AUD_Clamp) but nothing is preventing E79....

If you have any idea on whats going on here please advice.
Try writing retail back and remove the wires and see if it boots...
 
D

devilhunter1990

Enthusiast
Messages
300
Reaction score
37
Try writing retail back and remove the wires and see if it boots...

a screw diver went under the motherboard, as I booted it up it gave me RROD 0001, I think i fried a component or two...
 
M

mdawg252

Enthusiast
Messages
101
Reaction score
3
RROD 0001 is the lack of the 12v line. Either something todo with the PSU, MOSFETS, caps, and in some weird cases GPU could need to be reflowed. I have this error on one of my consoles, can get it to work by removing MOSFETS but then about 2 mins later, a mosfet fries(noidea which one). But yea if you dont have my bad luck then check caps(see if they are bulging at all) and see if the powersupply is green when console is turned on, otherwise your going to need to replace a few things.
 
D

devilhunter1990

Enthusiast
Messages
300
Reaction score
37
RROD 0001 is the lack of the 12v line. Either something todo with the PSU, MOSFETS, caps, and in some weird cases GPU could need to be reflowed. I have this error on one of my consoles, can get it to work by removing MOSFETS but then about 2 mins later, a mosfet fries(noidea which one). But yea if you dont have my bad luck then check caps(see if they are bulging at all) and see if the powersupply is green when console is turned on, otherwise your going to need to replace a few things.


I shorted my xbox some how, I could get readings on capacitors and mosfets. As for the gpu, it was working fine, I dont think its the gpu. I tested the power supply on different xbox and its working.
 
M

mdawg252

Enthusiast
Messages
101
Reaction score
3
I shorted my xbox some how, I could get readings on capacitors and mosfets. As for the gpu, it was working fine, I dont think its the gpu. I tested the power supply on different xbox and its working.
You need to take the MOSFETS out to acctually test them.
 
Top Bottom