What's new

Solved Problem with my xbox 360/rgh

  • Thread starter Adello Matri
  • Start date
  • Views 460

Adello Matri

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Hi, I have a problem with my falcon xbox 360 with rgh 1. It worked like a charm till today, when i had a freeze while playing dishonored. I shut down the console and it froze again during boot animation (the original one). I shut down the console again and, after that, it does not boot anymore, black screen and "no signal" on tv, the console making this strange noise.

Not even xell boots, or i would have tried to reflash my nand...
Is there something that i can do by myself without taking the console to a technician in my small country in the south of Italy and
1) pay at least 80 euros for an old fart console
2) get it back with a "it can't be repaired" or "you hadbetter buying a new one" (with the technician stealing good components inside the console).

Tell me if you need further information.

Edit: edited audio :smile:

https://vocaroo.com/i/s1w2yqdYHfk8
 
Last edited:

X1337XSNIP3R

Enthusiast
Messages
324
Reaction score
13
Pull hard drive and try to boot again
 

X1337XSNIP3R

Enthusiast
Messages
324
Reaction score
13
Chip might have went bad. Im in the Usa or i would fix it for you cheap
 

X1337XSNIP3R

Enthusiast
Messages
324
Reaction score
13
https://vocaroo.com/i/s1w2yqdYHfk8

I used vocaroo in the first place but the link pasted is invisible...
i get something in the edit menu like MEDIA, the link and then MEDIA again
Man that just sounds like you or some one has overclocked the box fans. Have you dropped the console? Have you installed anything recently? Make a video of when you first turn on the console please. I cant really go off of sound to much. Also make a video of the back of the console. Is the debug light on the ship still blinking?
 

Adello Matri

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Man that just sounds like you or some one has overclocked the box fans. Have you dropped the console? Have you installed anything recently? Make a video of when you first turn on the console please. I cant really go off of sound to much. Also make a video of the back of the console. Is the debug light on the ship still blinking?
HI, i use aurora with dashlaunch with fans set in order not to reach 70 or more degrees (it's weird, but falcon does really have hot rams, cpu and gpu are not a problem). No lights on the chip, i opened the console yesterday and it must be the very first type of rgh, only a big green chip without any led on it. Can i upload the video on my youtube channel?

If you prefer another video host just say it :smile:
PS: "Nessun segnale" = "No signal"
 
Last edited:

X1337XSNIP3R

Enthusiast
Messages
324
Reaction score
13
This might sound really dumb but try switching av/hdmi cables
 

Adello Matri

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
This might sound really dumb but try switching av/hdmi cables
I tried different hdmi cables/tv/s, i do not have a component or an av cable, i must ask a friend!
Other detalis:
1) when i opened the console, i had 2-3 times randomly the rrod (led 1,3,4), with the console closed i do never have it.
2) the usb ports dos not give power, if i connect a usb drive or a wired controller it blinks at the first contact, and then no more.
 

HuskerHeaven

when I took his glass of champagne...
Staff
Messages
8,261
Reaction score
3,379
If it's a falcon, it probably met it's end. A lot of times, the RGH will bypass any RROD of death that should pop up and soley just not boot. Only real way to check is to write retail back and see what happens, but I'll bet its RROD.
 

Adello Matri

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
If it's a falcon, it probably met it's end. A lot of times, the RGH will bypass any RROD of death that should pop up and soley just not boot. Only real way to check is to write retail back and see what happens, but I'll bet its RROD.
Strange, since i use rgh (january 2012) i've never passed 50 degrees celsius for the cpu, 63-64 for the gpu and 69 for the rams.
 
Top Bottom