What's new

Discussion problem with data transfer kit

  • Thread starter zack attack
  • Start date
  • Views 530
Status
Not open for further replies.
Z

zack attack

Newbie
Messages
9
Reaction score
1
Ok so I am using the cord from microsoft, and I used to be able to connect it to my computer fine using both xport and xplorer. Then I started to have some problems with my computer. I cant find it now but it was somethig about automatic data termination, or splooger settings. My internet explorer and firefox automatically stop responding as soon as soon as they are opened. Along with this neither of the programs can now find my harddrive. I've tried restoring my computer but nothing seems to work. I would appreciate any help possible.
P.S im using vista
 
E

EclipseModz

VIP
VIP
Retired
Messages
7,688
Reaction score
2,714
If your harddrive doesn't work with your 360 then you bricked it
 
Z

zack attack

Newbie
Messages
9
Reaction score
1
no it works fine with my 360 its just connecting it to my computer that im having a problem with
 
B

Buhhben

Newbie
Messages
14
Reaction score
0
You probably should re-install vista- My suggestion just back up any pictures, videos etc... I think that would be something safe to do/try and see if it would help
 
Z

zack attack

Newbie
Messages
9
Reaction score
1
my computer came with vista on it. Wouldnt I have to install XP or something to get rid of it.
 
T

to6y

Enthusiast
Messages
51
Reaction score
2
I had a similar problem with vista.

Turn of user account control, check for windows updates and install any that are available.

Restart your pc.

It should detect it. If it doesn't I would seriously suggest downgrading to XP. I might well do... vista is just WAAAAAAAAY too buggy for me.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom