What's new
  • Howdy, Guest!

    We have issued a forced password reset on all user accounts, meaning you will not be able to login until this process is complete. Instructions will be displayed when you login with your previous credentials, however if for any reason you do not have access to your associated email address, you will need to contact us at [email protected].

    For more information, please read this Important Announcement

    Thank you for being awesome!

Solved Need help connecting to Neighborhood

T

theSly

Newbie
Messages
3
Reaction score
0
Points
35
Sin$
0
Hello :smile:

I've read the "Read before asking" thread.
I've searched google.
But here I am... :frown:

My problem:
Everytime I try to connect my RGH Xbox360 to SDK (20871.2) using Neighborhood (I just want to alter a skin for Aurora) I get the error message on my computer, that my Xbox360-IP (192.168. ...) can't be found.

I have:
RGH Xbox360 - installed are Aurora 0.5b, FSD3, Xexmenu, Dashlaunch V3.15 (574).
My computer actually can send files to my console using FTP (wireless) - tried it sending games using the Content Manager.

What I tried:
I installed xbdm.xex in Dashlaunch as Plugin1.
I gave my console a simple name, so that the SDK could probably find it, but still no luck.

Could somebody please help me here?
 
ImOx

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Programmer MotM Platinum Record
Messages
9,961
Reaction score
2,963
Points
2,180
Sin$
0
Yes I tried the default name, the IP and then a new name...
When you reply to someone, use the reply button :wink:
xPEtY3K.png


And could your firewall/anti-virus be blocking the connection?
 
T

theSly

Newbie
Messages
3
Reaction score
0
Points
35
Sin$
0
When you reply to someone, use the reply button :wink:
xPEtY3K.png


And could your firewall/anti-virus be blocking the connection?
Sorry... And I will try deactivating firewall and antivirus

Edit: Turned of firewall and antivirus but no effect.

Am I missing a plugin?
Or could there be a special setting required in dashlauch?

Edit: I figured it out... I forgot to SAVE my settings for the plugin in Xexmenu...
*facepalm*
 
Last edited:
Top Bottom
Login
Register