Need Computer Help

Discussion in 'PC Support Archive' started by Toasty, Dec 4, 2008 with 16 replies and 210 views.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    Ok I'm flippin out umm. My computer won't show anything. no desk top icons no start menu bars. the only thing I see is my back ground and arrow I don't know what I hit but I have to finish my project can anyone help plz

     
  2. JoeMal

    JoeMal Retired Retired

    Messages:
    6,503
    Ratings:
    1,106
    Have you tried restarting?

    Or you can hit CTRL+ALT+DEL > Task Manager > File > New Task > type 'explorer.exe' (No quote) and press enter
     
    • Like Like x 1
  3. NicksMods

    NicksMods Contributor

    Messages:
    958
    Ratings:
    187
    JoeMal is right your explorer.exe isnt working right....if you changed the text on your start menu and tried to undo it its possible you deleted it.
     
  4. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    thanks I did that but now 'explore.exe' keeps disappearing and reappearing. so the icons keep going away and comin back. and its not bootin all the way up.
     
  5. I Doughboy

    I Doughboy Premium Premium

    Messages:
    1,444
    Ratings:
    93
    You could just keep starting explorer.exe and finish your project real quick. Or just launch programs through the task manager without starting explorer.exe.
     
  6. JoeMal

    JoeMal Retired Retired

    Messages:
    6,503
    Ratings:
    1,106
    Could be a virus issue

    Try booting into safe mode and running some virus scans
     
  7. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    I think that's what it is too. I updated my zap and I lost my key so I was running on a trail and now the trail is up and this starts to happen. does anybody know where I can get a zap key
     
  8. Ibdc

    Ibdc Retired Retired

    Messages:
    5,100
    Ratings:
    2,072
    Here, in premium. :biggrin:
     
  9. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    well dang I can't get into premium at this moment
     
  10. JoeMal

    JoeMal Retired Retired

    Messages:
    6,503
    Ratings:
    1,106
    Why don't you install AVG free?
     
  11. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    well I just insatll avast and running the scanner I will post if I'm still havin the same problem
     
  12. itzmeluigi

    itzmeluigi Premium Premium

    Messages:
    153
    Ratings:
    19
    nice avast is very good. also install malwarebytes run a scan with that and do a registry clean with something like regcure, rcleaner, ccleaner, ect.
     
  13. JoeMal

    JoeMal Retired Retired

    Messages:
    6,503
    Ratings:
    1,106
    Yeah I agree Malwarebytes isn't bad either
     
  14. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    wow ok after the avast scan its still doin it
     
  15. NicksMods

    NicksMods Contributor

    Messages:
    958
    Ratings:
    187
    the scans not gonna fix your problem removing whatever is wrong with it is i can get you a zap thing just pm me.
     
  16. OP
    Toasty

    Toasty Enthusiast

    Messages:
    364
    Ratings:
    14
    well i'm downloading regcure and Malwarebytes i will run both of those then come back if i'm still having the same problem.
     
  17. NicksMods

    NicksMods Contributor

    Messages:
    958
    Ratings:
    187
    and we will still be here:biggrin:
     
Thread Status:
Not open for further replies.