Tools Necronomicon's Bot - The Ultimate Pokemon Go Bot

Status
Not open for further replies.

TheProPlayer

Enthusiast
Messages
32
Reaction score
1
I keep running out of pokeballs and i'm only level 8, is this happening to anyone else and if not do you know how i could fix this
 

Magikerp

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Let us see your config

Code:
[19:37:50] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at -33.859019,151.213098...
[19:37:55] (PKMN) (CatchSuccess) | (Normal) Eevee Lvl: 25 CP: (718/769) IV: 69.00% | Chance: 23.95% | 16006520.48m dist | with a GreatBall (1 left). | Candies: 483
[19:37:56] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 47.5014969,-122.0959568...
[19:37:56] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[19:37:56] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 51.5025343,-0.2055027...
[19:37:59] (PKMN) (CatchEscape) | (Normal) Charmander Lvl: 7 CP: (160/186) IV: 40.00% | Chance: 22.91% | 5562490.46m dist | with a PokeBall (49 left). |
[19:38:01] (PKMN) (CatchSuccess Attempt #2) | (Normal) Charmander Lvl: 7 CP: (160/186) IV: 40.00% | Chance: 22.91% | 5562490.46m dist | with a PokeBall (48 left). | Candies: 449

Code:
  },
  "PokemonToSnipe": {
    "Locations": [
      {
        "Latitude": 38.556807486461118,
        "Longitude": -121.2383794784546
      },
      {
        "Latitude": -33.859019,
        "Longitude": 151.213098
      },
      {
        "Latitude": 47.5014969,
        "Longitude": -122.0959568
      },
      {
        "Latitude": 51.5025343,
        "Longitude": -0.2055027
      },
      {
        "Latitude": 40.84942,
        "Longitude": -74.136337
      },
      {
        "Latitude": 47.306716,
        "Longitude": -122.522031
      },
      {
        "Latitude": 30.0073785,
        "Longitude": -95.5190366
      },
      {
        "Latitude": 41.250972,
        "Longitude": -81.407592
      },
      {
        "Latitude": 34.100098,
        "Longitude": -118.293995
      },
      {
        "Latitude": 33.7856639,
        "Longitude": -118.2951044
      },
      {
        "Latitude": 33.7815729,
        "Longitude": -118.29116820000002
      }
    ],
    "Pokemon": [
      "Dratini",
      "Magikarp",
      "Eevee",
      "Charmander",
      "Charmander",
      "Charmander",
      "Exeggcute",
      "Growlithe",
      "Dratini",
      "Dratini",
      "Dratini"
    ]
  }
}
This is what i'm currently using, the first 4 are the default ones that have been posted by Crixus and the rest has been found on the link he gave ( http://www.se7ensins.com/forums/threads/pokemon-go-nests-locations.1542733/ )

My location is the following (same as Crixus):
"DefaultLatitude": 37.787899,
"DefaultLongitude": -122.40744,

Walking speed:
"WalkingSpeedInKilometerPerHour": 35.0,

And the rest is all default, snipe is activated:
"SnipeAtPokestops": true,


Code:
[14:49:26] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 38,5568074864611,-121,238379478455...
[14:49:27] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:27] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at -33,859019,151,213098...
[14:49:27] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:27] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 47,5014969,-122,0959568...
[14:49:27] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:27] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 51,5025343,-0,2055027...
[14:49:27] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:27] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 40,84942,-74,136337...
[14:49:28] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:28] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 47,306716,-122,522031...
[14:49:28] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:28] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 30,0073785,-95,5190366...
[14:49:28] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:28] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 41,250972,-81,407592...
[14:49:28] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:28] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 34,100098,-118,293995...
[14:49:28] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:28] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 33,7856639,-118,2951044...
[14:49:29] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[14:49:29] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 33,7815729,-118,2911682...
[14:49:29] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
 

Nexfin

Newbie
Messages
1
Reaction score
0
Hello guys,
So the bot stops running after like 29:40 to max 30 minutes
I have welcomethingy set to false it didn't happen before but now it keeps happening after every half an hour i need to restart it fully

Thanks in advance
 

Massattack85

Newbie
Messages
7
Reaction score
0
make sure you have ""

username "whateveryourusername is"
password "12344343433"

you have to have these quotations
Thanks I was missing the quotation marks.

Also, when sniping I catch only Eevee, Charmander, Dratini & Magikarp. Do I need to add the names of anything else I want and also do I need to change location?

When sniping is true will it not catch anything else whilst walking?

Also, how does the recycling work?

Many questions I know, thanks so much to all who have helped me so far :smile:
 

M4YON

Se7ensins Beast
Messages
5,749
Reaction score
1,958

daredemon

Newbie
Messages
1
Reaction score
4
same for me
Me and a colleague had this issue (to be clear, the issue regarding not finding pokemon to snipe when there clearly are pokemon there)

The fix was to go into calendar settings (date and time settings->calendar settings->numbers tab)
change decimal symbol to . instead of ,
The issue there is that the coordinates are declared with . while my settings where expecting ,
Kind of strange that there was no error message from this.
 

Magikerp

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Me and a colleague had this issue (to be clear, the issue regarding not finding pokemon to snipe when there clearly are pokemon there)

The fix was to go into calendar settings (date and time settings->calendar settings->numbers tab)
change decimal symbol to . instead of ,
The issue there is that the coordinates are declared with . while my settings where expecting ,
Kind of strange that there was no error message from this.
What settings are you talking about? Notepad's?

Edit: Ok you're talking about the computer settings

Edit2: Ok bro I have no idea how you found about this, but it works. Thanks a lot!

Code:
[15:01:07] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 38.5568074864611,-121.238379478455...
[15:01:11] (PKMN) (CatchSuccess) | (Normal) Dratini Lvl: 2 CP: (35/43) IV: 22.00% | Chance: 96.16% | 132764.16m dist | with a PokeBall (24 left). | Candies: 28
[15:01:16] (PKMN) (CatchSuccess) | (Normal) Dratini Lvl: 13 CP: (288/365) IV: 8.00% | Chance: 33.22% | 132777.33m dist | with a PokeBall (23 left). | Candies: 31
 
Last edited:

Asta

Newbie
Messages
4
Reaction score
0
Let us see your config

Code:
[19:37:50] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at -33.859019,151.213098...
[19:37:55] (PKMN) (CatchSuccess) | (Normal) Eevee Lvl: 25 CP: (718/769) IV: 69.00% | Chance: 23.95% | 16006520.48m dist | with a GreatBall (1 left). | Candies: 483
[19:37:56] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 47.5014969,-122.0959568...
[19:37:56] (INFO) [Sniper] No Pokemon found to snipe!
[19:37:56] (INFO) [Sniper] Scanning for Snipeable Pokemon at 51.5025343,-0.2055027...
[19:37:59] (PKMN) (CatchEscape) | (Normal) Charmander Lvl: 7 CP: (160/186) IV: 40.00% | Chance: 22.91% | 5562490.46m dist | with a PokeBall (49 left). |
[19:38:01] (PKMN) (CatchSuccess Attempt #2) | (Normal) Charmander Lvl: 7 CP: (160/186) IV: 40.00% | Chance: 22.91% | 5562490.46m dist | with a PokeBall (48 left). | Candies: 449
Me and a colleague had this issue (to be clear, the issue regarding not finding pokemon to snipe when there clearly are pokemon there)

The fix was to go into calendar settings (date and time settings->calendar settings->numbers tab)
change decimal symbol to . instead of ,
The issue there is that the coordinates are declared with . while my settings where expecting ,
Kind of strange that there was no error message from this.

Holy crap.. that was it!! thx mate!!
 

TVBT

Enthusiast
Messages
34
Reaction score
2
Me and a colleague had this issue (to be clear, the issue regarding not finding pokemon to snipe when there clearly are pokemon there)

The fix was to go into calendar settings (date and time settings->calendar settings->numbers tab)
change decimal symbol to . instead of ,
The issue there is that the coordinates are declared with . while my settings where expecting ,
Kind of strange that there was no error message from this.
YOU ARE MY SAVIOUR
 

iMAdrigal

Newbie
Messages
16
Reaction score
0
Me and a colleague had this issue (to be clear, the issue regarding not finding pokemon to snipe when there clearly are pokemon there)

The fix was to go into calendar settings (date and time settings->calendar settings->numbers tab)
change decimal symbol to . instead of ,
The issue there is that the coordinates are declared with . while my settings where expecting ,
Kind of strange that there was no error message from this.
You man... are my hero
 

M4YON

Se7ensins Beast
Messages
5,749
Reaction score
1,958
If you are having issues follow the below images and change the comma (,) to a decimal point (.)

 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom