What's new

Solved Jtag won't connect to new pc

L

Lobster Lobbies

Newbie
Messages
7
Reaction score
0
My jtag won't connect to any tools on my my new pc. It connects fine to all the tools on my old one still and I have it set as the default console on neighbourhood on my new one. neighbourhood works on my new one just no tools can connect. Any ideas how to fix?

Thanks
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
What's the error you get when connecting?
A predefined one by the program like "can't connect" or something else?
 
L

Lobster Lobbies

Newbie
Messages
7
Reaction score
0
What's the error you get when connecting?
A predefined one by the program like "can't connect" or something else?

Thats the error
https:// gyazo.com/0d9a6a7b3cca4a71ac22297b5e90732f
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
Thats the error
https:// gyazo.com/0d9a6a7b3cca4a71ac22297b5e90732f
Ok, so you're missing something that makes that specific function of the program work.
Do you have the .dlls for that tool next to the .exe?
Do you have a .NET Framework installed? (Just install the latest one, that should do it)
 
L

Lobster Lobbies

Newbie
Messages
7
Reaction score
0
Ok, so you're missing something that makes that specific function of the program work.
Do you have the .dlls for that tool next to the .exe?
Do you have a .NET Framework installed? (Just install the latest one, that should do it)

All .dlls are next to the exe and .NET Framework is updated to the latest
 
I

ImOx

(^._.^)ノ
Retired
Messages
9,968
Reaction score
2,962
All .dlls are next to the exe and .NET Framework is updated to the latest
Kind of out of guesses then :/
Any chance your firewall or antivirus or something would be blocking the connection?
Is it just that tool that doesn't work, or other tools as well?
 
L

Lobster Lobbies

Newbie
Messages
7
Reaction score
0
Kind of out of guesses then :/
Any chance your firewall or antivirus or something would be blocking the connection?
Is it just that tool that doesn't work, or other tools as well?

Tried disabling my firewall and adding the tool to allowed connections, still no good and it's every tool
 
Top Bottom