What's new

Solved JTAG E79 1033

  • Thread starter D e f i n e 3D
  • Start date
  • Views 1,669
D

D e f i n e 3D

Enthusiast
Messages
84
Reaction score
5
I have a broken Xennon JTAG from a friend that had 3 red lights; I bought the Xecuter RROD Repair Kit V2 and overheated it.

The JTAG was now working fine so I updated to Freeboot 0.32 and everything works
I turned on the JTAG the next day and it is giving me the E79 error and an error code of 1033. I have tried overheating the console and adjusting the screws on the heat sinks but the JTAG Still has the RROD. When I was overheating the JTAG to get 2 red lights the CPU got extremely hot while the GPU was not even warm.

Do you think there is a problem with the GPU or do you think there is a problem with the nand.

Sorry for the essay but I want to try and get this JTAG working again. Thx
 
V

vvSTRIDEvv

Retired
Retired
Messages
2,247
Reaction score
1,206
Still get the error without the hard drive attatched?
 
B

bailw2

Enthusiast
Messages
242
Reaction score
9
Why you keep overheating the GPU. E79 is either a bad flash or bad Jtag connection.
 
X

xxaidanzz

Enthusiast
Messages
602
Reaction score
246
If Xell boots it nand problem.
 
D

D e f i n e 3D

Enthusiast
Messages
84
Reaction score
5
The motherboard was badly solderd by the person who did the JTAG mod to the xbox and th xbox gets an e79 on odd occasions. I have backups for the origional pre nxe dashboard but I have bought a new computer and I am unable to flash the nand by lpt.
 
E

eastonhockey5

Newbie
Messages
2
Reaction score
0
I have the same problem so I flashed back to the original nand and i get the 3 red lights, any ideas?
 
M

MaGiiCxFuSiOnZz

Newbie
Messages
65
Reaction score
0
I Had This Problem, Sadly I Ended Up Giving Away The JTAG :frown:

RIP JTAGs WITH E79
 
Top Bottom