What's new

Solved Invites

  • Thread starter Barry Sc0tt
  • Start date
  • Views 183
B

Barry Sc0tt

Enthusiast
Messages
257
Reaction score
93
Hi not sure if this is the right place to post this but I'm having a problems getting invites to appartments, bunkers, facility etc on my 2nd xbox. I have been using 2 xboxs since the last bunker gc2f where you blow up the moc up to just before the facilty gc2f got patched and I had no problems, I have no idea whats changed. I have tried deleting my game save and resyncing account again but still doesnt work, only way i get invites is if I use the account on my first xbox as that one seems to get invites no problem. Hopefully someone knows something about this, thanks in advance.
 
E

EyeDuDab

Banned
Messages
3,530
Reaction score
3,077
from just you or are you not receiving invites from anybody?

did you recheck nat settings? also make sure mtu settings are high enough to play with others. Even though you did not personally change anything, settings can become corrupt
 
B

Barry Sc0tt

Enthusiast
Messages
257
Reaction score
93
from just you or are you not receiving invites from anybody?

did you recheck nat settings? also make sure mtu settings are high enough to play with others. Even though you did not personally change anything, settings can become corrupt
Only tried from myself and it doesn't work, tested both nat types and both are open. I can connect to other people fine its just the invites to the appartments, bunker etc that are not working. I'll try joining public session and see if any invites pop up and reset my router or something, not sure what else to do. Thanks man

Only tried from myself and it doesn't work, tested both nat types and both are open. I can connect to other people fine its just the invites to the appartments, bunker etc that are not working. I'll try joining public session and see if any invites pop up and reset my router or something, not sure what else to do. Thanks man
Resetting the router seemed to have fixed it as I am recieving invites again. First time I ever ran into this problem, thanks for your help.
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom