What's new

Solved How to fix 'SkyAcro Menu 1.27' error on startup

  • Thread starter Filloti
  • Start date
  • Views 1,126
F

Filloti

Trusted Hoster.
Messages
691
Reaction score
202
Okay first off i wasn't too sure where to post this but here so yeah....

So i have heard that people have been having trouble loading up the SkyAcro menu for TU27, I did a bit of testing last night and managed to figure it out (90%)
Okay so follow these simple steps..
1. Make sure you have 'SkyAcro5.5.xex' as Plugin 3 on Dashlaunch
2. Make sure that you have the menu on the hdd not just the usb
3. delete 'Launch.ini' from your usb, but keep it on your hdd
4. When loading up gta 5, Click the home button (big X in center of controller) and wait till you hear the sirens going off and shots, then click it again and it should load correctly.
5. Enjoy

I'm very sorry if this does not work for you but it 100% works for me, I put it as 90% because you have to click the big X button and wait, but it is easy enough i guess....
Hope this works, good luck and have a great day :wink:
 
1

1234modderz

Banned
Messages
129
Reaction score
21
Okay first off i wasn't too sure where to post this but here so yeah....

So i have heard that people have been having trouble loading up the SkyAcro menu for TU27, I did a bit of testing last night and managed to figure it out (90%)
Okay so follow these simple steps..
1. Make sure you have 'SkyAcro5.5.xex' as Plugin 3 on Dashlaunch
2. Make sure that you have the menu on the hdd not just the usb
3. delete 'Launch.ini' from your usb, but keep it on your hdd
4. When loading up gta 5, Click the home button (big X in center of controller) and wait till you hear the sirens going off and shots, then click it again and it should load correctly.
5. Enjoy

I'm very sorry if this does not work for you but it 100% works for me, I put it as 90% because you have to click the big X button and wait, but it is easy enough i guess....
Hope this works, good luck and have a great day :wink:
How do I delete launch.INI for usb
 
M

Mad Monkaay

Hoster||Youtuber||Xbox/Ps Support
Messages
3,166
Reaction score
897
nice tut of how to fix this menu :smile: even thou its S*
 
S

SkyAcro

SkyAcro V6 On Work For big update
Messages
92
Reaction score
60
Okay first off i wasn't too sure where to post this but here so yeah....

So i have heard that people have been having trouble loading up the SkyAcro menu for TU27, I did a bit of testing last night and managed to figure it out (90%)
Okay so follow these simple steps..
1. Make sure you have 'SkyAcro5.5.xex' as Plugin 3 on Dashlaunch
2. Make sure that you have the menu on the hdd not just the usb
3. delete 'Launch.ini' from your usb, but keep it on your hdd
4. When loading up gta 5, Click the home button (big X in center of controller) and wait till you hear the sirens going off and shots, then click it again and it should load correctly.
5. Enjoy

I'm very sorry if this does not work for you but it 100% works for me, I put it as 90% because you have to click the big X button and wait, but it is easy enough i guess....
Hope this works, good luck and have a great day :wink:
is don't matter about that is the startup I was working on something on my 5.5 so that why you guys have problem but I already fix it I have to re release the 5.5 with out that
 
T

Tsubasa

Lurker
Messages
1,581
Reaction score
461
Okay first off i wasn't too sure where to post this but here so yeah....

So i have heard that people have been having trouble loading up the SkyAcro menu for TU27, I did a bit of testing last night and managed to figure it out (90%)
Okay so follow these simple steps..
1. Make sure you have 'SkyAcro5.5.xex' as Plugin 3 on Dashlaunch
2. Make sure that you have the menu on the hdd not just the usb
3. delete 'Launch.ini' from your usb, but keep it on your hdd
4. When loading up gta 5, Click the home button (big X in center of controller) and wait till you hear the sirens going off and shots, then click it again and it should load correctly.
5. Enjoy

I'm very sorry if this does not work for you but it 100% works for me, I put it as 90% because you have to click the big X button and wait, but it is easy enough i guess....
Hope this works, good luck and have a great day :wink:

Nice tutorial man.
 
Top Bottom