What's new

Solved Having trouble with installing Dragon Age: Inquisition and F3 dash?

  • Thread starter baguette
  • Start date
  • Views 2,369
B

baguette

Newbie
Messages
9
Reaction score
0
I've been trying for a while to get DAI on my xbox for a while ago. I've downloaded the COMPLEX ISO and ran it through an ISO to GOD converter. I've tried loading it onto my USB and using the F3 file manager to copy both disks into hdd1/content/000000000000000 in separate folders. I scanned it manually and tried to run it but neither disk works (they showed up in my games as "idle disk 1/2" if that helps at all). They both just showed a black screen. I've seen a few tutorials about it but couldn't make head nor tail of them. Is there something I've done wrong? I'd appreciate it loads if you could help me!
Sorry for the noobishness, I'm completely new to this :biggrin:
 
H

Hypotoad

Enthusiast
Messages
496
Reaction score
107
You can't use GOD format, you have to extract the ISO's into xex format using XisoExtract or similar, then on disc one there is a content folder, in that there is a folder called 45410997.

Copy that folder to Hdd1 \ Content \ 0000000000000000 \

Then put disc 2 in your FSD Hdd1 \ 360games directory and it "should" work from your games menu in FSD.

Hope this helps.
 
B

baguette

Newbie
Messages
9
Reaction score
0
You can't use GOD format, you have to extract the ISO's into xex format using XisoExtract or similar, then on disc one there is a content folder, in that there is a folder called 45410997.

Copy that folder to Hdd1 \ Content \ 0000000000000000 \

Then put disc 2 in your FSD Hdd1 \ 360games directory and it "should" work from your games menu in FSD.

Hope this helps.

Thanks very much for your help, but it's still coming up as a black screen, although the title says "Dragon Age: Inquisition" now. I think it's because my HDD1 hasn't actually got a games folder, it only has emulators, homebrew and content, where I think my brother (he's the one who gave me it) was putting all his games in anyway. I made a new folder and put in disk two but it's still not working. Any ideas? Thank you so much for your help. :smile:
 
Top Bottom