dothalo error

Discussion in 'Halo 2 Vista Modding' started by RILEY, Nov 12, 2008 with 8 replies and 1,712 views.

  1. RILEY

    RILEY Enthusiast

    Messages:
    93
    Ratings:
    0
    i have downloaded dothalo and vista keeps tellin me that theprogram has quit working. is there any other way to make it work? possibly another program?

     
  2. Chotton

    Chotton Computer Specialist

    Messages:
    4,808
    Ratings:
    722
    Do you have .NET 1.1 and 2.0?
     
  3. B-rad

    B-rad Press On

    Messages:
    3,306
    Ratings:
    920
  4. dope sb

    dope sb Newbie

    Messages:
    19
    Ratings:
    3
    hey chotton! its me, GoopyWARMonkey!:biggrin:

    I have vista, and I kept trying to use programs but it said fatal error 80004005. get .NET Framework 3! thats the only one that worked for me.
     
  5. OP
    RILEY

    RILEY Enthusiast

    Messages:
    93
    Ratings:
    0
    i have .net 3, it was the firat thing i updatedd when i got my new computer. i had the same propblem on my xp laptop, but when i downloaded an AIO, it worked fine. but now i cant get the AIO to work on my new computer.
     
  6. Chotton

    Chotton Computer Specialist

    Messages:
    4,808
    Ratings:
    722
    try blanks modding package, search BMP
     
    • Like Like x 1
  7. B-rad

    B-rad Press On

    Messages:
    3,306
    Ratings:
    920
    Dothalo tends to have a lot of errors on Vista. If your insistant on using it instead of Entity just keep asking around and you may find a fix or you may not. Just to be safe, I strongly suggest you re-download it. You may be missing a ".dll" file. If this is the case, that's the reason the AIO won't run.
     
  8. OP
    RILEY

    RILEY Enthusiast

    Messages:
    93
    Ratings:
    0
  9. B-rad

    B-rad Press On

    Messages:
    3,306
    Ratings:
    920
    Not really, you were missing a file.