What's new

Discussion black when load up mp

RYZE

Getting There
Messages
1,198
Reaction score
133
title says it all

got
xex checks removed
patch
code post
title update(maybe older)


when i go onto mutliplayer or load up default_mp.xex it black screens never does s*** was working eariler

plz help and +rep to anybody that helps
 

Degree

T R A P S O U L
Retired
Messages
6,253
Reaction score
2,263
Get another patch, this must have happened when you added the custom classes code. Get a fresh patch and copy and paste the stuff from your patch.
 

RYZE

Getting There
Messages
1,198
Reaction score
133
update patch is the same size

896kb

ok ill try it again
 

Degree

T R A P S O U L
Retired
Messages
6,253
Reaction score
2,263
Just get a new patch don't add anything and try it. Make sure it's TU4.

http://www.se7ensins.com/forums/topic/287302-r1ch4rds-awesome-patch/
^ Try that one.
 

RYZE

Getting There
Messages
1,198
Reaction score
133
i don't want to be like spoon fed here but can if i post some things can somebody add it to r1chards patch
plz?

added r1chards patch unedited works fine loads up great
 

Degree

T R A P S O U L
Retired
Messages
6,253
Reaction score
2,263
i don't want to be like spoon fed here but can if i post some things can somebody add it to r1chards patch
plz?

added r1chards patch unedited works fine loads up great
Yea I can.
 

RYZE

Getting There
Messages
1,198
Reaction score
133
well

here is what dvars i put in

super jump
super run
low gavity
custom classes that say GHOSTZz

thats all i want added to the patch and i will be over the moon
 
Top Bottom