What's new

Unsolved ace v5 chip on FALCON board

  • Thread starter cmods2019
  • Start date
  • Views 1,150
C

cmods2019

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Does the ace v5 work on the falcon board
 
S

Slim Shady

Live In Your World M0D IN OURS
Retired
Messages
3,105
Reaction score
4,924
Yes it Works on All motherboards.
 
C

cmods2019

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
even work on the Jasper board? im seeing no install guides for it
 
C

cmods2019

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Cant seem to find and install guide for the ACE V5 on jasper or the falcon board
 
A

AWTalklol

Enthusiast
Messages
195
Reaction score
18
Cant seem to find and install guide for the ACE V5 on jasper or the falcon board
Use ace v3 install guide, believe they are the same, just a better chip.
 
C

cmods2019

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
616936936.jpg
1007411234.jpg


They are actually different on the chip :/
 
A

AWTalklol

Enthusiast
Messages
195
Reaction score
18
Idk then buddy, shoulda got matrix v1 or 3 or a coolrunner clone or something more easy to follow.
 
C

cmods2019

Newbie
Messages
6
Reaction score
0
Its all good, Thanks for trying to help! Its just i had a v5 already cause i use it on the slims so wanted to see if it would work on a falcon/jasper board i had.

Thanks again!
 
C

CeratedSuperior

No sympathy for the Devil; keep that in mind
Messages
1,158
Reaction score
271
Its all good, Thanks for trying to help! Its just i had a v5 already cause i use it on the slims so wanted to see if it would work on a falcon/jasper board i had.

Thanks again!
The V4/V5's are only for Slim's. There are no timing files for them, they're only for Corona and Trinity boards.
 
Top Bottom